تامین فشار در سیستم کف گرمایی
تامین فشار در سیستم کف گرمایی
با داشتن دبی جریان وطول لوله مقدار افت فشار در هر مدار مشخص میشود.باتوجه به این که مدار های منشعب شده از هر کلکتور با یک دیگر موازی هستند افت فشار در هر منیفولد را برابر افت فشار در طولانی ترین مدار میباشد با داشتن دبی طولانی ترین مدار و طول ان وبا استفاده از نمودار،افت فشار کلکتور به دست می اید.
موتور پمپ جریانی (سیرکولاتور) موتور پمپ های جریانی که از انها برای به جریان انداختن اب در یک مدار بسته استفاده میشود از دو قسمت اصلی=موتور و پمپ تشکیل شده است.متور ان معمولا برقی از نوع (اسنکرون قفس سنجابی)با(استاتور)سیم پیچی شده است ودر دو نوع=(یک فاز)و (سه فاز)وجود دارد و پمپ ان از نوع (سانتری فوژ)(گریز از مرکز)است.
طرز کار پمپ جریانی=هر پمپ سانتری فوژ دارای یک چرخ پره داری به نام (پروانه)است که داخل محفظه حلزونی شکلی به وسیله موتور به چرخش در می اید. اب از دهانه مکش پمپ واز قسمت وسط چرخ پره دار به فضای ما بین پره ها وارد شده،در صورت روشن بودن پمپ همراه چرخ پره دار به چرخش در می اید و از پروانه پمپ،انرژی جنبشی (سرعتی)دریافت می کند و تحت تاثیر نیروی گریز از مرکز به طرف محیط خارجی پروانه حرکت کرده،از لبه چرخ پره دار خارج میشود. در محفظه حلزونی شکل،به دلیل شکل محفظه و محل قرار کرفتن پروانه در ان،به تدریج سرعت اب کاهش می یابد و مقداری از انرژی جنبشی به انرژی پتانسیل (فشار استاتیک که همان هد پمپ است)تبدیل شده اب از دهانه پمپ خارج میشود.
انواع موتور پمپ های جریانی=موتور پمپ های جریانی را از نظر مقدار اب دهی (دبی)و مقدار فشار استاتیک (هدپمپ)به دو دسته=موتور پمپ های جریانی با قدرت های کم (مقدار دبی و هدکم)با موتور پمپ های جریانی با قدرت های کم (مقدار دبی و هدکم)باموتورپمپ های خطی و موتورپمپ های جریانی با قدرت های زیاد (مقدار دبی و هد زیاد)با موتور پمپ های زمینی تقسیم بندی می کنند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
Want to join the discussion?Feel free to contribute!